Rideklubben Hundested - Rideskole og rideklub for begyndere og erfarne
Rideklubben Hundested er en hyggelig og aktiv rideklub med rideskole for børn og voksne. Vi afholder mange stævner, ridelejre og kurser i ryttermærker og andre aktiviteter med hjælp fra frivillige hjælpere og forældre. Du kan få holdundervisning og eneundervisning på rideskolens heste og ponyer eller på din egen hest eller pony. Hvis du overvejer at begynde at gå til ridning i Hundested, så kan du få en gratis prøvetime.

Vi holder til på Slettebjerggaard Ridecenter, som har to ridehuse, ridebaner og ridestier tæt på og med mulighed for opstaldning. For opstaldning, kontakt Slettebjerggaard Ridecenter.

Rideklubben Hundested er skabt i 2019 ved sammenlægning af rideklubberne Slettebjerggaard Rideforening og Hundested Sportsrideklub.

Nye medlemmer
Velkommen til klubben. Tilmeld dig sådan:
  • Gå til øverste højre hjørne, og klik på "Opret profil"
  • Udfyld alle felter markeret med udråbstegn (!), og klik opret profil. Hvis du vil oprette flere, kan du tilføje familiemedlem på profilen.
  • Tilmeld medlemskontingent ved at klikke på "Tilmelding" i øverste venstre hjørne
  • Læg betalingskort ind osv., indtil betaling er godkendt.
Du får en e-mail med bekræftelse.

Nye rideskoleelever
Kontakt rideskoleleder Trine Christensen, tlf.: 28 83 09 99, eller én af de øvrige undervisere, for at høre om hvilket hold, du eller dit barn passer ind i. Tilmeld dig derefter:
  • Gå til øverste højre hjørne, og klik på "Opret profil"
  • Tilmeld medlemskontingent, ridehold mv. ved at klikke på "Tilmelding" i øverste venstre hjørne
  • Læg betalingskort ind osv., indtil betaling er godkendt.
Du får en e-mail med bekræftelse. Du skal senest ved 2. gang på rideholdet vise bekræftelsen til rideinstruktøren.

Hvis der er problemer med oprettelse eller spørgsmål, så kontakt os på info@rideklubbenhundested.dk. Hvis der bliver trukket for meget fra jeres betalingskort, får I selvfølgelig pengene igen.

Tak og sportslige hilsner.

Rideklubben Hundested